decor
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ HR

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τη διαδικασία στελέχωσης προσωπικού.

Εξασφαλίστε την ποιότητα των νέων μελών της εταιρείας σας

Η διαδικασία πρόσληψης C-level στελεχών,μεσαίου και κατώτερου διοικητικού επιπέδου, καθώς και εξειδικευμένων προφίλ,καθίσταται ευκολότερη και αποτελεσματικότερη με την βοήθεια της Dekra. Με την υψηλή ζήτηση αυτών των επαγγελματιών στην αγορά εργασίας, αναλαμβάνουμε να επιλέξουμε για εσάς τους υποψηφίους που θα επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα και θα ευθυγραμμιστούν με το μέλλον της επιχείρησής σας.

Στάδια της διαδικασίας εύρεσης και επιλογής προσωπικού:

  • Ανάλυση και προετοιμασία της θέσης εργασίας: Μελέτη της οργανωτικής κουλτούρας της επιχείρησής σας, καθορισμός του εργασιακού ρόλου και εντοπισμός των ανταγωνιστών καθώς και των επαγγελματιών στην αγορά εργασίας.
  • Προσέλκυση υποψηφίων: Μέσω διαδικτυακών καναλιών (ιστοσελίδα της DEKRA και κοινωνικά δίκτυα), της εσωτερικής βάσης δεδομένων υποψηφίων, συνεργαζόμενων πλατφόρμων αναζήτησης εργασίας, καθώς και προσωπικής προσέγγισης σε στοχευμένους κλάδους και επιχειρήσεις (headhunting).
  • πιλογή των καλύτερων υποψηφίων: Διενέργεια συνεντεύξεων, ψυχολογικών τεστ, αξιοποίηση συστατικών επιστολών, παρουσίαση των καταλληλότερων υποψηφίων στον πελάτη, και προγραμαμτισμός των τελικών συνεντεύξεων.
  • Τελική φάση: Παροχή ανατροφοδότησης στους υποψηφίους, υποστήριξη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας στελέχωσης.
Υπηρεσίες Συμβουλευτικής HR
  • Organizational diagnostics

    Προσδιορισμός της ικανοποίησης, της δέσμευσης και των κινήτρων των εργαζομένων και έρευνα για την κουλτούρα του οργανισμού σας.

  • Οργανωσιακά εργαλεία

    Ψυχολογικά τεστ, μέθοδος 360° για την αξιολόγηση της απόδοσης της διοίκησης, κέντρο αξιολόγησης και παρόμοιες υπηρεσίες.

  • Λοιπές υπηρεσίες HR

    Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις σε πολλές προκλήσεις και ζητήματα του τομέα ανθρώπινου δυναμικού.

Ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς μαζί μας; Στείλε μας το αίτημά σου.

    Ερώτηση ή μήνυμα*